Samarbetspartners

Maarit Bladh

Jobbcoach och rekryterare.

Maarit-Bladh

Maarit Bladh är en professionell rekryterare och jobbcoach med lång erfarenhet av näringslivet, både i Sverige och i utomlands.


Har jobbat som VD, försäljningschef, marknadsförare, produktutbildare och egenföretagare. Hon hade egen general importagentur i Sverige i 8 år och samarbetade med franska, spanska, amerikanska och svenska leverantörer samt svenska återförsäljare.

Maarit är en ansvarstagande och ambitiös person med mycket goda språkkunskaper på engelska, spanska, tyska, franska och finska. Som person är hon ambitiös, ärlig och har lätt att skapa nya och långvariga affärskontakter. På fritiden umgås Maarit gärna med familj och vänner. Hon tycker också om att jogga, spela golf, cykla och resa.

 

Agnetha Wändell

Jobbcoach / executive coach

Agneta Wändell, Wändell Coaching & Consulting
Agneta arbetar både individuellt och med grupper. Hennes specialitet är kombinationen ledarerfarenhet, kommunikationsbakgrund och den coachande metoden. Hon har stor erfarenhet av förändringar av olika slag som neddragningar, omorganisationer och fusioner. Hon vet vikten av god kommunikation i sådana lägen.

Agneta Wändell är certifierad ICF-coach och har lång erfarenhet av att coacha i olika chefs- och ledarpositioner. Agneta har mer än 800 timmars coachingerfarenhet, individuellt och i grupp – allt från chefer till arbetssökande.